+31 6 518 352 47

zwembaden

Zwemmen is altijd leuk. Een greep uit het aanbod rondom Winterberg

Openluchtzwembad Usseln, Willingen
Ook op 40 minuten van Haus am Walde verwarmd openlucht zwembad. Het zwembad is voor zwemmers en voor niet-zwemmers, grote waterglijbaan, aparte kinderoase, springplanken (1m en 3m), grote zonneweides. Verder een leuk speeldomein met biljart, tafeltennis, tafelvoetbal en een snackbar/ijscafe met groot zonneterras.

Openluchtzwembad Esselbad Eslohe
Ongeveer 40 minuten met de auto van Winterberg. Verwarmd openluchtbad, moeder- en kindbad, 45 meter lange glijbaan, solarium, whirlpool, Kneipp-rondgang, stoombad, vario-zwembad, volleybalveld, voordelige entreeprijzen. Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis.

Sauerlandbad
Op een half uurtje rijden van Haus am Walde vind je het Sauerlandbad. Een subtropisch zwembad met een mix van ontspanning en plezier. Spectaculaire glijbanen, een stroomversnelling, geïntegreerde massage-stralen, massage en sauna: sauerland-bad.de

Golfslagbad Hallenberg
Een openluchtzwembad in een zeer mooie omgeving. Het complex bestaat uit een golfslagbad, een bad met drie duikplanken, een kinderbadje een groot grasveld. 20 minuutjes rijden vanaf Haus am Walde.

Natuurbad Hallenberg
Een buitenbad gevuld met bronwater uit de bergen. Omdat het water biologisch wordt gereinigd zitten er geen chloor en andere chemicaliën in het water. Volgens gasten met kleine kinderen een aanrader!

Hillebachmeer
De Hillebachsee is een mooi bergmeer omringd door groen. Je kunt er gratis zonnen, zwemmen, volleyballen en meer. Daarnaast is er ook een waterskibaan! Ongeveer 10 km rijden vanaf Haus am Walde.

Aquamundo Center Parcs Winterberg (Medebach)
Kwartiertje met de auto vanaf Haus am Walde. Zwembad met indoor glijbanen, een outdoor glijbaan en duiken. Ga de spectaculaire wereld van het Water Playhouse in en geniet van de watervallen, glijbanen en de grote omkiepende waterton van 900 liter water. Ook sauna, Turks stoombad.

zwemmen-winterberg
zwemmen-winterberg
zwemmen-winterberg

dichtbij het stadcentrum