+31 6 518 352 47

wandelen

De omgeving van Winterberg is erg populair onder zowel fanatieke als recreatieve wandelaar.Er zijn diverse bekende wandelroutes in het gebied zoals de 'Rothaarsteig', de meest bekende route met een lengte van 155 kilometer!
Wie minder sportief is aangelegd kan rondom Haus am Walde kleine wandelingetjes maken. Het is niet ver naar de eerste de beste koffiestop. Restaurant Schneewittchen heeft in de zomerdag, voor het terras, altijd een klein kinderboerderijtje ingericht. Leuk voor de kinderen.

wandelen - Haus am Walde
Wandelpad Rothaarsteig loopt van Brilon tot Dillenburg en is in 8 etappes af te leggen.  De Rothaarsteig loopt ook door Winterberg en is niet de enige wandelroute die achter Haus am Walde langs loopt. Download de Sauerlandapp en kies uit tal van kleine en grote wandelingen. Op de site van VVV Winterberg zijn diverse leuke [...]

Wandelpad Rothaarsteig loopt van Brilon tot Dillenburg en is in 8 etappes af te leggen.  De Rothaarsteig loopt ook door Winterberg en is niet de enige wandelroute die achter Haus am Walde langs loopt.

Download de Sauerlandapp en kies uit tal van kleine en grote wandelingen.

Op de site van VVV Winterberg zijn diverse leuke wandeltochten te downloaden

Download de (groene) Sauerland app!