+31 6 518 352 47

Skiverhuur

Informatie m.b.t. skispullen
Anders dan voorgaande jaren, zit er geen skiverhuur meer in ons pand. Ski’s zijn te huur bij de hostel op de hoek. Kijk daarvoor op https://www.skiverleih-brinkmann.nl/
Reserveren van de skibenodigdheden kan op hun site. Het filiaal dat je moet selecteren is filiaal 2: Hostel Erlebniskappe. 
Een andere mogelijkheid is Skiverleih Klante, je vindt hen net voor de lift bij ons achter. Kijk voor het reserveren van skispullen op https://www.ski-klante.de/. Het filiaal bij ons achter is Skiverleih Bremberghutte.
De berg op, tussen Bestwig en Winterberg, vind je diverse kleine verhuurders aan de doorgaande weg. Mocht het nog in de kofferbak passen en wil je het überhaupt in je auto hebben, dan kan je bij dergelijke verhuurders vaak tegen een zeer gunstig tarief een uitrusting huren.

 

Spullen huren is in elk geval niet ingewikkeld. Vooraf reserveren is tegenwoordig wel een must. Probeer de spullen op te halen voor de grote stroom van dagjesmensen op gang komt. Dus niet op zaterdagmorgen om 9:00.Houd in elk geval rekening met de verhuurtermijn. Want misschien wil je op vrijdagavond, na aankomst al skiën. Avondskiën vindt bij voldoende sneeuw plaats op  vrijdag- en dinsdagavond.

skiverhuur

Skiverhuur bij de buren of net voor de piste…….allebei op 200 meter afstand