+31 6 518 352 47

Skiliftkarussell Winterberg

Winterberg is de ideale plaats om kennis te maken met de wintersport. Het ski-gebeuren in Winterberg is georganiseerd onder de naam: Skiliftkarussell Winterberg. Winterberg ligt op zo’n 800 meter hoogte, daarnaast staat er een hele batterij aan sneeuwkanonnen.

Door natuurlijke sneeuw met kunstmatig besneeuwen te combineren kan je in Winterberg van half december tot eind maart skiën. De meeste sneeuwkanonnen kunnen aan bij een nachttemperatuur van -3 graden. Daarbij hebben zijn er enkele machines actief die tot +12 graden sneeuw produceren. Dat blijkt, vooral bij een warm en te nat skiseizoen zoals dat van afgelopen jaar, een uitkomst. Techniek waarmee Skiliftkarussell gedurende het skiseizoen geopende pisten garandeert.

Ervaren skiërs doen wel een schamperend over Winterberg. Maar ervaring leert dat zelfs de grootste scepticus enthousiast terug komt van een dagje skiën. Terecht , want het skigebied in Winterberg is de laatste jaren flink uitgebreid tot 34 afdalingen op 7 bergen! Totale lengte 27,5 kilometer. Waaronder: 14 km blauwe, 12 km rode en 1,5 km zwarte piste.

liftkaart-skiliftkarrusel-winterberg
omgeving-winterberg

Informatie over pistes, routes en prijzen vind je op www.skiliftkarussell.de