+31 6 518 352 47

Sauerland SommerCard

De SauerlandSommerCard zit boordevol leuke activiteiten die geen aanslag plegen op het budget!

✅Vele voordelen

✅Gratis met de bus

✅Maak gebruik van ongeveer 40 activiteiten

✅Gratis bij elk verblijf in Haus am Walde

sauerland-sommercard

Nieuw bij Haus am Walde!

Vanaf voorjaar 2020 bieden we onze gasten de Sauerland SommerCard aan. Gratis, naar verluidt en dat kan nooit helemaal waar zijn. De kosten voor deze pas zitten hogere toeristenbelasting tarief van de huurprijs in. In ons geval een bewuste keuze om deze pas aan te willen bieden, want het systeem dat erachter zit is goed en biedt echt veel voordeel. Vooral voor gezinnen met meerdere kinderen onder de 16 jaar oud. Bij ons is de kaart verkrijgbaar bij een verblijf vanaf 3 nachten.

Wat is de SauerlandSommercard?

We hebben een meer dan prettige accommodatie. De ligging is uniek, de bedden zijn heerlijk, we bieden een schoon en gastvrij onderkomen. Maar het moet gezegd: vertier vind je door erop uit te gaan. En dat zijn nu net vaak de uitjes die flink op het vakantiebudget drukken. Met de Sauerland SommerCard kan je gebruik maken van ongeveer 40 activiteiten. Gratis of met fikse kortingen.

Een greep uit het aanbod van ongeveer 40 (!) verschillende uitjes: gratis toegang tot diverse (luxe) zwembaden, gratis karten, gratis bowlen, gratis museumbezoek, gratis rondje klimbos, 40% korting op mooie parken als Fort Fun. De keuze is zo groot dat kiezen moeilijk is. Kortom: echt leuke activiteiten die dus geen aanslag plegen op het budget!