+31 6 518 352 47

gastenboek

 

Bert Vermeer
17 maart 2016
Een onverwacht cadeautje. Wat is het hier heerlijk. We genieten. De pistes zijn al even verrassend als dit geweldige huis. Zitten na een lange dag skiën lekker bij de haard! We komen graag weer terug. Groeten, ook voor Oscar!
Marieke van de Berg
17 mei 2016
We zijn gisteren weer terug gekomen in Nederland na een heerlijk verblijf in Haus am Walde!!! Alles was weer prima in orde toen wij aankwamen. Hartelijk dank. Mogen we volgend jaar weer komen? We zetten de gestarte traditie graag voort.
Diny Groothedde
27 juli 2016
We willen jullie heel erg bedanken dat we bij jullie mochten verblijven. Het was echt GEWELDIG. Wat mooi en mooie natuur. En…….wat een lieve mensen. Kortom het was heerlijk
Steven Peters
29 augustus
Het was weer een fijne week. Veel te kort. Goed bruin geworden. Lekker gefietst. Heerlijk gegeten bij Der Dorfalm en de Kupferen Pfanne. Bedankt voor de tips. Welnessje in het dorp gedaan, ook een aanrader. De haard kon echt niet aan. Was te warm! Komen we in februari dan maar van genieten. (Heb alvast wat houtjes gehakt, liggen in het houthok bij de achterdeur) Grusse!